Els avisos a continuació regulen les condicions d’ús del lloc web i l’usuari les accepta sense reserves.
 
Titularitat
www.plataformess.org (d’ara endavant PlataformESS) és un domini d’internet que té com a propietària:
L’Associació Expansió de la Xarxa Oberta (d’ara endavant eXO), amb NIF G65319832, i domicili social al carrer Hondures 30 de Barcelona.
Si necessiteu posar-vos en contacte amb nosaltres, ho podeu fer a: contacte(a)plataformess(.)org
 
Condicions d’ús de la web
Les presents condicions d’ús regulen l’accés a aquesta web per part de les usuàries. Per navegar a aquesta web, la usuària manifesta la seva acceptació sense excepcions de les presents condicions d’ús. PlataformESS es reserva el dret unilateral de modificar les presents condicions d’accés a la web, així com els continguts inclosos.
La usuària es compromet a fer un ús adequat dels continguts que PlataformESS ofereix a través de la seva web i amb caràcter enunciatiu, però no limitatiu, a no usar-los per a:
(i) incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i l’ordre públic;
(ii) difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic-il·legal, d’apologia del terrorisme o atemptatori contra els drets humans;
(iii) provocar danys en els sistemes físics i lògics de PlataformESS, dels seus proveïdors o de terceres persones, introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualsevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar els danys anteriorment citats;
 
Continguts web i enllaços
PlataformESS es reserva la facultat de canviar, modificar, afegir o eliminar en qualsevol moment la informació exposada en aquest lloc web, o bé, suspendre’n temporalment l’accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment, sense necessitat de comunicació prèvia.
No s’assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts aliens que es transmeten, allotgen o sobre els quals es facilita un accés (enllaços), ja que no hi ha cap obligació per a controlar amb caràcter previ si l’esmentat enllaç compleix amb la legalitat vigent.
PlataformESS no pot garantir que l’accés al lloc web, o els continguts siguin exempts de tot error, però sí que vetllarà perquè no n’hi hagi i per esmenar-los tan aviat com sigui possible.
Els servidors de PlataformESS podran detectar de manera automàtica l’adreça IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. Una adreça IP és una seqüència numèrica assignada automàticament a un ordinador en connectar-s’hi a Internet. Tota la informació pot ser recopilada en un fitxer d’activitat del servidor degudament inscrit que permeti el processament posterior de les dades amb la finalitat d’obtenir mesures estadístiques per conèixer el nombre d’impressions de pàgines, visites realitzades al web, punt de connexió i qualsevol altra activitat legítima.
 
Llicència del contingut al web de PlataformESS
El contingut està disponible sota la llicència GNU Affero-GPL v3.0 (https://www.gnu.org/licenses/agpl-3.0.en.html). Aquest contingut és lliure: podeu redistribuir-lo i/o modificar-lo segons els termes de la Llicència Pública General Affero GNU publicada per la Free Software Foundation, ja sigui la versió 3 de la llicència, o bé qualsevol versió posterior. Aquest contingut es distribueix amb l’esperança que sigui útil, però SENSE CAP GARANTIA; sense ni tan sols la garantia implícita de COMERCIALITZACIÓ o IDONEÏTAT PER A UN PROPOSIT PARTICULAR. Vegeu el GNU Affero General Public License per obtenir més informació.